Kladionice: 1:0 za Hrvatsku, strijelac Olić

HRVATSKA će večeras svladati Tursku 1:0, a Ivica Olić će zabiti gol, barem ako je vjerovati kladionicama.

Domaće kladionice imaju jako slične koeficijente, pa ako stavite sto kuna na pobjedu Bilićeve momčadi, dobit ćete 190. Za one koji misle da će drugi četvrtfinalni dvoboj Eura završiti bez pobjednika, mogu zaraditi dosta više. Koeficijent se kreću od 3.3 u Bet-at-home kladionici do 3.6 u Germaniji. Pesimisti uvjereni u slavlje Turaka (ako uopće ima takvih), na uloženih sto, zaradit će od 510 kuna u Germaniji do 530 u Bet-at-homeu.

Strane kladionionice sigurnije u Hrvatsku pobjedu

Što se tiče stranih kladionica, tu su koeficijenti manji. Kreću se između 1.75 i 1.85 na pobjedu Hrvatske, za neriješen ishod nude koeficijent od 3.3 do 3.6, dok je između 4.5 i 5 koeficijent za slavlje Turaka. Prema kladionicama, najrealniji rezultat je 1:0 za Hrvatsku ili će barem pasti manje od 3 gola.

Napominjemo da su ovo koeficijenti samo za 90 minuta, pa ukoliko netko pobijedi u produžecima, kladionica to računa kao remi. Ako želite igrati samo na prolaz, na Hrvatsku je koeficijent je 1.35 dok je na naše protivnike 3. Također je moguće da se koeficijenti promijene od pisanja ovog teksta.

Njemačka prvi favorit za osvajanje Eura

Kladionice najviše vjeruju u Olićeve golgeterske sposobnosti, koeficijent da će zabiti je 2.5, a kod Turaka Nihat ima najviše izgleda da matira Pletikosu (koeficijent 3). Strane kladionice su Hrvatsku stavile kao petog favorita za osvajanje Eura (koeficijenti se kreću oko 7), najviše šanse postati prvakom ima Njemačka, što je i logično, budući da su oni zasad jedini polufinalisti. Naši današnji protivnici Turci su najveći autsajderi, ukoliko stavite sto kuna na Tursku kao europskog prvaka, zaradit ćete 2600. Iz naše momčadi, najbolje šanse postati prvim strijelcem Eura ima Olić ( koeficijenti za to se kreću od 50 do 75), dok je David Villa prvi favorit (1.6).

M.Pa.
Foto: K.H.

Pročitajte više