Kladionice prognoziraju neizvjesno u Bergenu!

AKO se pita kladionice i njihove koeficijente, danas će se na hladnom norveškom sjeveru odigrati iznimno izjednačen susret i teško je prognozirati hoće li na kraju slaviti Brann, Dinamo ili će sve završiti podjelom bodova.

Koeficijenti na pobjede obje momčadi su jednaki i kreću se od  2.60 pa sve do 3.0, što je dobra vijest za sve hazardere žele gađati večerašnjeg pobjednika u Bergenu. Neodlučen rezultat će vam donijeti prosječno trostruku zaradu od uloženog iznosa što je sigurno vrijedno bacanja u  vatru neke "kunice".

Strane kladionice imaju nešto manje povjerenja u sposobnosti Ivankovićeve momčadi pa je kod njih uglavnom Brann lagani favorit s koeficijentom od 2.20 pa sve do velikih 2.80. Na Dinamo su nešto veći omjeri i kreću se od 2.60 pa sve do 3.0.

HSV veliki favorit

Sigurno zanimljiv par je i drugi večerašnji ogled iz skupine, između Olićevog HSV-a i pomalo izgubljenog Rennesa. HSV je očekivano veliki favorit i koeficijent na pobjedu Nijemaca se kreće oko i dalje vrlo solidnih 1.60 prema bet at home kladionici. Ako se želite kladiti na iznenađenje u obliku neodlučenog rezultata ili pobjede Francuza, tu su omjeri puno povoljniji i kreću se oko 3.60  na remi, odnosno 5.60 na Rennes.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više