Milanov tinejdžer srušio Rijeku pa obranio Montellu: "Ovo je bio samo pad koncentracije"

Foto: Getty Images/Guliver Image

MLADA zvijezda Milana, Patrick Cutrone, od prve je minute igrao u napadu slavnog talijanskog kluba sinoć protiv Rijeke, a u 94. minuti je nakon tri neprecizna udarca uspio pogoditi mrežu za pobjedu 3:2.


"Pustili smo da nam padne koncentracija", rekao je 19-godišnji Cutrone nakon pobjede koju su Rossoneri doveli u pitanje nakon dva gola Rijeke u 84. i 90. minuti.

Milanov trener Vicenzo Montella suočio se s novim kritikama zbog neuvjerljive predstave, a mladi nogometaš stao je u obranu svog trenera.

"Trener nas dobro priprema za utakmice, ovo je bio samo pad koncentracije. Ne znam je li bio penal u 90. minuti, ali gotovo nas je osudio na remi. Zaslužili smo pobjedu, osim onih 10 loših minuta. Važno je da smo pobijedili i nastavljamo u istom smjeru."


 
U napadu Milana je velika gužva, a Montella je protiv Rijeke prednost dao mladosti, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi.

"Imamo puno dobrih napadača u momčadi i svi će dobiti priliku igrati, možda čak zaigramo i svi zajedno. Moj cilj je zabijati golove kako bih pomogao momčadi", dodao je.

Njegov suigrač iz napada Milana Andre Silva dodao je: "Osjećam se sjajno. Uspio sam zabiti zahvaljujući suigračima. Možda smo se malo previše opustili i primili dva gola, ali to se događa u nogometu".

 

 

 

Pročitajte više