PREMIERSHIP

Klopp odbio dati savjet Solskjaeru: "Nije ni on meni baš pomogao..."

Foto: EPA-EFE

POBJEDOM Manchester Cityja protiv Uniteda 2:0 u sinoćnjem odgođenom derbiju 31. kola Premiershipa Liverpool je tri kola prije kraja sezone pao na drugo mjesto s bodom manje od Cityja.

Kloppova momčad do kraja prvenstva ima vrlo lagan raspored, no u međuvremenu će morati odigrati dvije utakmice polufinala LP-a protiv Barcelone. Mnogi analitičari derbi Uniteda i Cityja vidjeli su kao zadnju Liverpoolovu šansu, ali Guardiolina momčad prošetala je Old Traffordom i teško negdje do kraja može kiksati.

Zna to i Jürgen Klopp koji je rekao da ga rezultat derbija nije uopće iznenadio. Engleski novinari su ga na redovnoj press-konferenciji ispitivali i o Manchester Unitedu, a zanimalo ih je ima li neki savjet za Solskjaera koji je u United došao u pola sezone, baš kao što je on došao u Liverpool.

"On meni sinoć nije baš pomogao pa ne moram ni ja njemu", kroz smijeh je odgovorio Klopp pa dodao:

"Odgovor je u ljetnom prijelaznom roku. Svaki trener mora sam pronaći rješenja. Meni je trebalo vremena, njemu treba vremena, a nitko od nas nije čudotvorac. No smatram da su Unitedove financijske mogućnosti dovoljne za izlazak iz ove krize."

Pročitajte više