Kohorta zahtijeva ostavke svih članova uprave NK Osijeka

NAVIJAČKA skupina osiječkog nogometnog prvoligaša, Kohorta, na svojim je službenim web stranicama objavila priopćenje u kojem, nezadovoljni trenutnim stanjem u klubu, zahtijevaju ostavke cijele uprave na čelu s predsjednikom Maršićem.

U priopćenju se navodi da razloge takvog zahtjeva nije potrebno posebno pojašnjavati, ali da je dovoljno reći da su "čelni" ljudi kluba svojim neradom, neozbiljnošću i totalnom nebrigom doveli klub do ponora te da više ne zaslužuju niti sekundu povjerenja i podrške.

Kohorta izražava zgražanje i ogorčenje nad činjenicom da politički i privredni subjekti grada Osijeka nojevskim ponašanjem i, kako se u priopćenju navodi, HajDin mentalitetom ravnodušno gledaju na agoniju jedine nogometne institucije tog kraja Hrvatske, te smatraju da je to sramota za svakog od tih "uglednika" osobno.

Kohorta ističe svoju punu podršku Osijekovim mladićima i stručnom stožeru na čelu sa Stjepanom Čordašem, dok očekuje da će "čelnici" poslušati glas savjesti te da će podnijeti neopozive ostavke na sve klupske funkcije.

Priopćenje završava upozorenjem u kojem se navodi da će, ukoliko uprava ne posluša Kohortu, biti pokrenute mnoge mjere koje će služiti isključivo kao svrha rješavanja situacije u NK Osijeku.

V.P.

Pročitajte više