Kopić nakon velikog remija skakao od sreće i otkrio izjavu Riječana koja je napalila njegove igrače

Foto: Slaven Belupo

HRVATSKI nogometni prvak Rijeka u susretu 10. kola nije uspio kao gost u Koprivnici svladati Slaven Belupo, susret je završio rezultatom 1:1.
 
> Kopić nakon velikog remija skakao od sreće i otkrio izjavu Riječana koja je napalila njegove igrače
 
Riječani su svoju terensku dominaciju u Koprivnici uspjeli materijalizirati preko Hebera (59), no domaći su do kraja susreta ipak stigli do boda kada se u gostujućem petercu odlično snašao Međimorec (78).
 
Druga Rijeka sada ima 22 boda, tri manje uz utakmicu više od vodećeg Dinama, dok je Slaven Belupo peti s 12 bodova.
 
Za razliku od Matjaža Keka koji je bio razočaran igrom svoje navale, trener kluba iz Koprivnica Željko Kopić bio je presretan nakon utakmice. Nakon što je sudac Fran Jović svirao kraj, Kopić je skakao od sreće, a zadovoljstvom je sijao i na presici za novinare.
 
"Odigrali smo dobru utakmicu i dobro smo se pripremili za nju jer smo znali da moramo konstantno pritiskati. Doveli smo Rijeku u probleme, bili smo puno bolji nego u prvoj utakmici na Rujevici i zadovoljan sam kako je momčad reagirala", poručio je Kopić i otkrio što je motiviralo igrače:
 
"Nakon prve utakmice jedan igrač Rijeke rekao je kako bismo slobodno mogli igrati s probušenom loptom, s obzirom na to kakva nam je organizacija napada. Dečki su si to nalijepili na ploču u svlačionici i tako se motivirali. Nemam ništa protiv toga", blistao je Kopić.
 

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više