Kovač produžio ugovor s Eintrachtom, pa poslao poruku Rebiću: Ako to ne usvoji neće ni igrati

Foto: Getty Images / Guliver Image

NIKO KOVAČ prošle je sezone spasio Eintracht ispadanja, a ove je trenutačno peti sa svega dva boda manje od Lige prvaka. Hrvatski trener zato je produžio ugovor s njemačkim klubom do 2019. godine.

"Uvijek smo govorili da se lijepo osjećamo, kako u Frankfurtu tako i u klubu. Potencijal Eintrachta je veliki, a mi ćemo učiniti sve što je do nas da u narednom periodu još više razvijemo ekipu. Mislim da smo s malo toga dosad uradili puno toga", rekao je Kovač.
 
"Klub mi je pružio puno toga i mislim da je ovo dobar način da mu vratim samo dio toga. Sa sportskim direktorom Bobićem sam razgovarao i složili smo se da je ovo pravo vrijeme za produženje ugovora", kazao je bivši izbornik Hrvatske.
Kovač je govorio i o Ante Rebiću, koje je ove sezone odigrao tek pet utakmica (144 minute), a postigao je dva gola...
 
"Ante je u svakom klubu gdje je bio imao isti problem: prema naprijed je sjajan, ima odlična rješenja, ali ne radi dovoljno u defenzivi i zato ne igra puno. Obrana je pitanje glave, jednom će to morati shvatiti. Najbolji mu je primjer Alex Meier. Jer, ako on kao kapetan može s 33 godine igrati bolje prema natrag nego ikada u karijeri, onda nema isprike za mlađe. Ako Rebić to ne može usvojiti, neće ni igrati!", jasan je Kovač.

 

Pročitajte više