HRVATSKI NOGOMETAŠI

Kovačić s tri riječi popratio golčinu. Klanjaju mu se Lovren, Marcelo, Donna Vekić...

Foto: Profimedia

MATEO KOVAČIĆ spektakularno je zabio gol za Chelsea protiv Liverpoola (2:2) o kojem bruji svijet. Tim povodom kratko se oglasio na Instagramu. Uz fotopriču voleja iz daljine pod prečku u velikom derbiju te slavlja nakon golčine kratko je napisao "Nikad ne odustaj".

Njegova objava dobila je stotine tisuća oduševljenih reakcija, među kojima i one poznatih sportaša. Kovačićev suigrač Antonio Rudiger, jedan od najboljih stopera svijeta, napisao mu je "Maestro" te za to dobio preko 2600 lajkova, a Willian, legenda Chelseaja, napisao je "Zvijezdooo!" te time povukao preko tisuću lajkova. 

Javio se još jedan legendarni Brazilac i bivši Kovačićev suigrač. Marcelo mu je gol komentirao s "Prekrasno", čime je također izazvao oduševljenje. Ricky Alvarez, s kojim je Kovačić igrao u Interu, ostao je zaprepašten golčinom: "Majko mila! Prijatelju, kakav si to gol zabio?".

Kovačiću su se na remek-djelu poklonili i suigrači iz reprezentacije: Dejan Lovren, Andrej Kramarić, Josip Juranović... Javio se i nekadašnji golgeter Ivan Klasnić s komentarom "Bomba od gola", a Kovačićev nezaboravni gol oduševio je i Donnu Vekić. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KOVAČIĆEVU GOLČINU LIVERPOOLU.

Pročitajte više