Kovačiću laska interes Cityja, ali on bi radije kod Fergusona u United

VIJEST kako Manchester City želi što prije osigurati potpis Dinamovog Matea Kovačića proširila se "otočkim" i hrvatskim medijima brzinom munje. City se uključio u trku za hrvatskim nogometnim "draguljem" zajedno s drugim velikim europskim klubovima među kojima je i njihov gradski rival United.

Ovog tjedna sastali su se predstavnici mladog 17-godišnjeg Matea Kovačića i čelnici Cityja kako bi dogovorili barem neke detalje transfera. Prema pisanju portala Goal.com preliminarni pregovori su bili uspješni i jedina "prepreka" zasada je Kovačićeva želja, a ta je da bi on radije u Manchester United koji je također zainteresiran.

"Manchester City je zanimljiv projekt i odličan klub koji zanima Kovačića. Ali, on bi trenutno najradije na Old Trafford, odnosno kada dođe pravo vrijeme za odlazak. On ima tek 17 godina i zasada treba samo igrati i razvijati se kao igrač", rekao je izvor blizak cijelom slučaju.

Kovačićeva cijena, prvenstveno zahvaljujući nastupima u Ligi prvaka, iznosi 10 milijuna eura, a ista je upravo bila problem u ljetnom prijelaznom roku Arsenalu koji je na kraju odustao.

Dinamovac bi do ljeta trebao ostati na Maksimiru, a nakon toga najvjerojatnije slijedi selidba u Premiership.

Pročitajte više