Kranjčar potvrdio: Ostajem u Mornarima i sljedeću sezonu

HRVATSKI reprezentativac Niko Kranjčar još je jednom potvrdio da ne namjerava ovo ljeto napustiti Mornare jer kako kaže, u Portsmouthu mu nikada nije bilo ljepše, posebno nakon velikog uspjeha i osvajanja FA Kupa.

> Benitez odlučio: Za Kranjčara - Crouch plus sedam milijuna funti

"Ne želim ići nigdje. Sretan sam u Portsmouthu. Nastup u Europi sljedeće sezone je velik izazov za mene."

Crunchi je priznao da mu ponude velikih klubova gode, ali da je Kup Uefa, koji je izborio sa svojim klubom, dovoljan izazov za sljedeću sezonu. U više navrata spominjale su se basnoslovne cifre koje je klub iz Londona spreman izdvojiti za našeg nogometaša, a i Nikin otac je u intervjuu za Index otkrio da se Arsene Wenger za njegovog sina interesirao još dok je igrao u Dinamu i Hajduku.

"Bio bih lud kad ne bi rekao da me pozivi velikih klubova poput Arsenala ne privlače jer svatko želi u svom životu i u svojoj karijeri postići što više može i naravno igrati u Ligi prvaka i osvajati naslove", kaže Niko i dodaje:

"Ja sam vrlo sretan u Portsmouthu, posebno nakon osvajanja FA Kupa. Svi smo zadovoljni velikim uspjehom, a sljedeće sezone može biti samo još bolje. Kup Uefa bit će mi veliki izazov."

Kranjčar junior izrazio je želju za što uspješnijim Eurom u Austriji i Švicarskoj.

"Nigdje mi se ne žuri. Ovo ljeto imat ću 24 godine i samo se nadam da ćemo imati uspješno Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj."

"Ne mogu sa sigurnošću tvrditi što će mi donijeti nova godina, ali sam trenutačno jako zadovoljan u Portsmouthom jer je ovo jako lijepo mjesto za biti nogometaš", zaključuje Kranjčar.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više