Kranjčara vjerojatno neće biti na popisu za utakmicu s Turskom

VEZNJAKA Dinama Nike Kranjčara, koji već nekoliko tjedana ima problema s ozljedom prepona, najvjerojatnije neće biti na popisu reprezentativaca za prijateljsku utakmicu protiv Turske, koja se 31. ožujka igra u Zagrebu.

"Niko je vrlo problematičan. Još uvijek je ozlijeđen. Čak i da se ubrzo oporavi, iz iskustva znam da igraču treba otprilike onoliko vremena koliko je bio izvan pogona da bi se vratio u formu", izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare u Hrvatskom nogometnom savezu izbornik Otto Barić.

Barić ističe da bi volio u veznom redu imati Kranjčara, ali pokretljivog i fizički snažnog. "Zasad ga samo mogu čekati. No, do EP-a sve je manje vremena", dodao je. Dok nema "playmakera", jedina preostala opcija je igra preko krila. Izbornik je ponovio kako je teško stvarati igru kad reprezentativce ima na okupu dan i pol svakih dva mjeseca.

Njihovom minutažom je zadovoljan, te ističe kako je ovog vikenda u svojim klubovima nastupilo 17 igrača koji kandidiraju za nacionalnu vrstu.

Izbornik će popis reprezentativaca za utakmicu protiv Turske objaviti 24. ožujka.

Cijene karata, izuzimajući lože, kreću se od 20 do 100 kuna, a u prodaji će biti od 25. ožujka. Za turske navijače rezervirana je južna tribina maksimirskog stadiona.

Pročitajte više