Krunchie: Svoju budućnost mogu zamisliti u Portsmouthu

PONAJBOLJI Mornar, kako našem reprezentativca Niki Kranjčaru u posljednje vrijeme tepaju na Otoku, približavanjem finala FA Kupa najtraženiji je sugovornik engleskih novinara u redovima Portsmoutha.

U posljednjem intervjuu Kranjčar je još jednom izrazio zadovoljstvo svojim statusom u klubu i najavio ostanak unatoč šuškanju kako bi ovo ljeto mogao napustiti Portsmouth.

"Naravno da se mogu i dalje vidjeti u Portsmouthu. Kvaliteta je tu. Ispred nas je velika budućnost, a momčad je spremna igrati velike utakmice. Dovoljno je pogledati moje suigrače i jasno je o kakvim se nogometašima radi."

Predstave našeg veznjaka posebno u drugom dijelu sezone engleski novinari opisali su kao "senzacionalne", bivši Dinamovac i Hajdukovac pokušao je objasniti što bi osvajanje FA Kupa značilo za njega i za klub.

"Momčad je u posljednje tri godine odradila odličan posao i nadam se da je sljedeći korak osvajanje FA Kupa. To bi bio sjajan rezultat, ne samo za nas igrače već i za klub, jer je plasman u Europu vrlo važna stvar. Tim rezultatom klub bi evoluirao u pozitivnom pravcu i napravio korak naprijed prema vrhu Premiershipa", zaključio je Niko.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više