Kuže s jačom momčadi na Šibenik nego protiv Ekranasa

U SRIJEDU je na rasporedu uzvratni susret drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i litavskog Ekranasa. Dinamov strateg Josip Kuže najavio je nešto slabiji sastav nego u prvoj utakmici, no tvrdi kako unatoč tome Modre zanima samo pobjeda.

"Bez obzira na rezultat 4:1 iz prve utakmice momčad mora utakmicu shvatiti vrlo ozbiljno i mora ići po pobjedu." - kazao je Kuže na press konferenciji.

"Iako je cilj biti bolji nakon dvije utakmice te se plasirati dalje moramo pobijediti zbog publike, atmosfere i Arsenala" - dodao je Dinamov strateg najavljujući sastav koji će izaći od prve minute na Maksimirski stadion.

Dinamo će igrati s nekoliko igrača koji nisu u standardnoj postavi, odnosno koji su ili će manje igrati u daljnjim utakmicama.

Utakmicu protiv Ekranasa će započeti: Turina, Buljat, Drpić, Ćorluka, Carlos, Vukojević, Agić, Modrić, Tomić, Anderson i Ljubojević. Na klupi će biti Eduardo, Vugrinec, Čale, Gregurević...

Kuže je kazao kako postoji vrlo mala mogućnost da na klupi bude Cvitanović, a o kakvoj se točno ozljedi kod njega radi saznat će se sutra nakon ultrazvuka.

Kuže je za kraj dodao kako neće voditi momčad protiv Šibenika, jer će pratiti Arsenal, te je kazao kako će protiv Šibenika igrati s malo ozbiljnijom ekipom.

"Respektiramo Šibenik i mislim da nema nikakve veze to što mene neće biti. Džemal Mustedanagić će to odraditi korektno, kao što je bio slučaj i protiv Rijeke." - kazao je Kuže.

Susret protiv Ekranasa počinje u 20.30 sati.

Pročitajte više