NBA

LeBron je par puta uništio Westbrooka, ali ova akcija je nevjerojatna čak i za Kralja

Foto: Gulliver / Getty Images

ROCKETSI i Westbrook pobijedili su Lakerse i LeBrona 112:97 u prvoj utakmici polufinala Zapada, ali James je u tri akcije pokazao suparničkoj zvijezdi tko je najveći.

LeBron općenito nije odigrao meč na svojoj razini. Ubacio je 20 koševa uz šut iz igre 7/15, dodao je osam skokova, sedam asistencija te dvije blokade.

Sjajan učinak za nekoga drugog, ne i za Kralja Jamesa. Međutim, upravo ove dvije blokade su dvije trećine onog što je u ovoj utakmici impresivno napravio Westbrooku.

Krenimo s LeBronovim zakucavanjem kojim je skršio suparnika:

Nastavimo sa sjajnom bananom istom protivniku:

Završimo s onim što je NBA liga proglasila za Play of the day. To je LeBronova nevjerojatna akcija u kojoj je pod svojim košem s obje ruke blokirao Westbrooka pa zatim prodorom preko cijelog terena došao pod suparnički koš, gdje je poentirao preko Covingtona, kojeg je usput natjerao da ga faulira za dodatno slobodno bacanje:

To vrijedi vidjeti još par puta:

Poznati komentator Mike Trudell ovako je opisao:

"Vau! Nevjerojatna akcija Kralja Jamesa. Progutao je u obrani nikog drugog nego Russella Westbrooka, a nakon što je pod svojim košem napravio Russu ono što malo tko njemu može napraviti, u punom sprintu je došao na drugi kraj terena te poentirao kroz Covingtona i izborio još jedno bacanje. Opet vau!"

Pročitajte više