NBA

LeBron monstruozno zakucao preko Bjelice pa ga morbidno izvrijeđao

Screenshot: Youtube

ŽESTOKI i napeti kalifornijski derbi odigrali su LA Lakersi i Sacramento Kingsi. 

Domaćini su Staples Centeru pobijedili 99:97 zahvaljujući LeBronu Jamesu. Najbolji strijelac utakmice (29) pet sekundi prije kraja pogodio je oba slobodna bacanja za tijesno slavlje Lakersa. 

Za vrijeme utakmice, ali i nakon nje LeBron se surovo obračunao s protivnikom Nemanjom Bjelicom. Dvije minute prije poluvremena Lebron je izveo prodor i zakucavanje kakvo može samo jedan od najvećih svih vremena, ali je odmah zatim pokazao i prgavost.

James je sjajnim driblingom prošao Bogdana Bogdanovića, a zatim se još impresivnije riješio drugog srpskog suparnika. Zaletio se pod koš gdje ga je Bjelica čekao u bloku, nadajući se da će tako iznuditi prekršaj u napadu. 

Umjesto toga dobio je brutalno zakucavanje u lice. LeBronov potez je naravno izazvao delirij u dvorani, a Kralj je situaciju dodatno začinio tako što je u doskoku trijumfalno i provokativno buljio u Bjelicu. Uspio ga je isprovocirati, jer je nakon toga Bjelica u igri udario Jamesa.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku LeBronovog zakucavanja možete pogledati OVDJE.

LeBronu i dalje nije bilo dosta gaženja po Bjelici, pa je nakon utakmice na Instagramu objavio fotografiju kako sekundu prije zakucavanja preskače Bjelicu, uz komentar: "Volite vidjeti mrtvo tijelo? Ja također, zato sam ga pustio da stoji."

Pročitajte više