Liga prvaka: Pogodak Tudora za pobjedu Juventusa

SUSRETIMA 5. kola Lige prvaka još nisu odlučeni svi četvrtfinalisti. Uz Milan i Manchester koji su već prije osigurali četvrtfinale, jedino je Juventus pogotkom Tudora u sučevoj nadoknadi došao do vrijedna 3 boda koja će mu donijeti ulaz u četvrtfinale.

Skupina C



Osim Milana koji je u četvrtfinalu, u ovoj skupini posljednje će kolo odlučiti drugog četvrtfinalista. Strijelci za Real bili su Raul (12, 57 minuta) i Gutti (86), a za Milan Rivaldo (81)



 

 



Strijelci za Borussiu bili su Torsten Frings (39), Jan Koller (58) i Amoroso (66).

Skupina D

 



 

Igor Tudor je ušao u igru15 minuta prije kraja i riješio utakmicu. Pobjedonosni pogodak postigao je u 93 minuti susreta. Ovom pobjedom Juve će najvjerojatnije ući u četvrtfinale, iako ne treba zaboraviti na iznenađenja u posljednjem kolu. Osim Tudora strijelci za Juve bili su Ciro Ferrara (12) i David Trezeguet (63). Za Deportivo su zabili Diego Tristan (34) i Roy Makaay (52)



Manchester je već osigurao prvo mjesto u skupini, pa je danas dočekao Švicarce s pričuvama, tako da rezultat 1:1 ne čudi previše. Strijelci su bili Neville u 53. minuti za Manchester i Gimenez za Basel.

Pročitajte više