Liječnik koji je ozlijedio Kovačića na udaru ostatka Reala: "Nemamo povjerenja u klupskog doktora"

Foto: Hina

REAL očekuje El Clasico koji je na rasporedu u subotu 21, studenoga s puno briga i problema. Premda Rafa Benitez to neće priznati, nesumnjivo da su poraz protiv Seville u posljednjem kolu i bijeg Barce na tri boda viška poljuljali samopouzdanje momčadi uoči majke svih utakmica.

Međutim, u kraljevskom klubu već neko vrijeme muku muče i s cijelim nizom čudnih i misterioznih ozljeda koje su poharale Realovu svlačionicu.
 
Pola momčadi vuče čudne i dugotrajne ozljede
 
James Rodriguez gotovo cijelu sezonu je van stroja, Karim Benzema će propustiti El Clasico, a čudne ozljede su vukli i Luka Modrić, Gareth Bale, Sergio Ramos i Mateo Kovačić.
 
Posebno je bizarna priča bila oko nedavnih zdravstvenih problema koje je imao Mateo Kovačić.
Naime, španjolski novinar Alberto Garcia Caridad otkrio je u televizijskoj emisiji Estudio Estadio da je Realov fizioterapeut ozlijedio Kovačića noć prije utakmice za vrijeme akupunkturnog tretmana.
 
Uoči utakmice s PSG-om Kovačić je normalno trenirao, no neposredno prije samog početka utakmice procurila je informacija da je ozlijeđen te da neće nastupiti.
 
Garcia Caridad je rekao kako je Benitez vodio Kovačića na gostovanje u Vigo znajući da ovaj ne može igrati, a sve kako bi zataškao aferu. 
 
Ramos potvrdio: Kad završi sezona sjest ćemo i pričati, ovako dalje ne ide
 
Premda je Benitez poslije sve to zanijekao, sumnja je ostala, a da zaista nešto nije u redu potvrdio je kapetan Reala Sergio Ramos. Ramos je za španjolske medije izjavio kako momčad više nema povjerenja u klupskog liječnika Jesusa Olmoa, kojeg je na to mjesto doveo Benitez.
 
''Možda ovo ipak nije najbolje vrijeme da pričamo o liječničkom timu, no realnost je takva. Pokušat ćemo odraditi sezonu što je moguće bolje, a onda ćemo sjesti i razgovarati te vidjeti kako dalje. Ovako više ne može'', rekao je Ramos koji je na utakmici protiv Seville obnovio ozljedu ramena zbog koje će propustiti reprezentativne dvoboje protiv Engleske i Belgije, a pod velikim znakom pitanja mu je i nastup na El Clasicu.
 

Pročitajte više