Lille nudi tri milijuna eura za Hajdukova najmlađeg kapetana svih vremena

Foto: Pixsell

HAJDUK razmatra Lilleovu ponudu za lijevoga beka Domagoja Bradarića vrijednu tri milijuna eura, tvrdi za transfere specijalizirani talijanski novinar Alfredo Pedulla.

Lilleova je ponuda inicijalna, pregovori oko Domagoja Bradarića još nisu započeti. Tek je poznato, kako je najavio Hajdukov sportski direktor Saša Bjelanović, da su u "splitskom klubu svi na prodaju jer klub živi od prodaje".

Domagoj Bradarić sredinom rujna 2018. godine debitirao je za Hajduk. Ubrzo je promoviran u standardnog prvotimca. Protiv Dinama na Maksimiru, u posljednjem kolu jesenske polusezone, nagrađen je kapetanskom vrpcom.

S tek 19 godina i sedam dana starosti - rođen 12. prosinca 1999. godine - upisao se u Hajdukovu povijest kao najmlađi kapetan svih vremena. Na listi najmlađih kapetana zamijenio je donedavnog rekordera Antu Vukušića koji je imao 19 godina i nepunih osam mjeseci kada je u siječnju 2011. izabran za kapetana.

U tekućoj sezoni za A-momčad ubilježio je devet nastupa u prvenstvu i kupu. Formu je, u međuvremenu, brusio i nastupajući za B-momčad. Prošao je sve klupske omladinske selekcije. Nedavno je i debitirao za hrvatsku U-21 reprezentaciju.

Hajduk na poziciji lijevog beka trenutačno na raspolaganju ima Steliana Filipa, Andrea Fomitschowa, Hysena Memollu, Domagoja Bradarića, i prema potrebi, Borju Lopeza. 
 

Pročitajte više