lige petice

Lineker i Carragher se prepucavaju na Twitteru: Jamie, samo tražiš s kim bi se svađao

Foto: EPA-EFE, Guliver Image

SLAVNI engleski nogometaši Gary Lineker i Jamie Carragher od ponedjeljka navečer se prepucavaju po Twitteru.

Carragher je s Garyjem Nevilleom u ponedjeljak navečer u Skyevoj emisiji Monday Night Football vodio vječnu debatu Messi vs. Ronaldo. Neville je držao Ronaldovu, a Carragher Messijevu stranu, no ono što je zapelo za oko Garyju Linekeru, koji radi na BBC-ju, jest Skyeva pogreška u statističkim podacima.

Sky je za debatu naveo da Messi nema nijedan trofej s Argentinom, što je pogrešno budući da je Messi ovog ljeta sa svojom reprezentacijom konačno osvojio Copa Americu.

"Iskreno, prošlo je toliko vremena od kad je Messi nešto osvojio s reprezentacijom da im se može dogoditi da su zaboravili na taj trofej", napisao je Lineker na Twitteru uz screenshot Skyeve pogreške.

Carragheru nije trebalo dugo da reagira.

"Da, napravili smo pogrešku, ali to se često vama događa. Osim toga, mi na Skyu nemamo blesimetar da nam pomaže tijekom emisije, pa sam siguran da bi se i vama kad-tad mogla dogoditi neka slična greška", napisao je Carragher, a Lineker je odgovorio:

"Naravno da se događaju i kad se dogode, nas se opravdano proziva."

Carragher je nastavio:

"Znam da jako puno vremena provodiš na Twitteru, ali samo se ti brini za svoju, a ja ću za moju emisiju. Ako se želiš okušati bez blesimetra, dobrodošao si u naš studio", napisao je.

"Vidim da ovih dana samo tražiš nekoga za svađu. Jamie, nadam se da si dobro", odgovorio mu je Lineker.

"Ne brini se, dobro sam. Samo sam stao u obranu našeg čovjeka zaduženog za statistiku", zaključio je raspravu Carragher.

Nije ovo prvi put da su se Carragher i Lineker oko nečega posvađali. Lineker je nedavno rekao da bi Trent Alexander-Arnold trebao prijeći u veznu liniju jer ima sve karakteristike za dobrog veznog igrača. Kao argument je iznio podatak da su se uspješno s boka u veznu liniju prebacili Philipp Lahm i Joshua Kimmich, pa da bi i Liverpoolov desni bek to trebao učiniti.

"To su gluposti", rekao je Carragher.

Pročitajte više