LIGA NACIJA

Livaja: Ovo mi je najdraži gol za reprezentaciju

Foto: Igor Soban/PIXSELL

HRVATSKA je pobijedila Austriju 3:1 u utakmici igranoj u Beču u sklopu posljednjeg kola grupne faze skupine 1 elitne grupe Lige nacija te tako zadržala prvo mjesto ljestvice i izborila plasman na završni turnir koji će se igrati u lipnju sljedeće godine.

Strijelci za pobjedu Hrvatske bili su Luka Modrić za 1:0, Marko Livaja za 2:1 te Dejan Lovren za 3:1, dok je izjednačujući pogodak za Austriju zabio Christoph Baumgartner. Hajdukov napadač Marko Livaja istaknuo je koliko mu je važan ovaj pogodak i rekao čemu se nada.

"Zaslužili smo Final Four nakon svih igara koje smo pružili u grupi, igrali smo na visokom nivou i zasluženo pobijedili. Igrali smo protiv fizički jakog protivnika i utakmica je bila teška. Sretan sam što sam dao gol za 2:1 i što smo pobijedili. Imamo kvalitetu otići do kraja. Nakon teškog prvog poluvremena bili smo usredotočeni samo na sebe, znali smo da možemo podići igru i pobijediti", rekao je Livaja i dodao:

"Ovo mi je najdraži gol za reprezentaciju, nisam do sada igrao velika natjecanja. Nadam se da ću ovako nastaviti i u klubu i izboriti svoje mjesto u Kataru."

Pročitajte više