hnl

Livaković o transferu iz Dinama: Moram sjesti s klubom pa vidjeti što dalje

Foto: Guliver Image

DOMINIK LIVAKOVIĆ je još prošlog ljeta bio u kombinacijama za transfer iz Dinama, ali ponude nekih francuskih klubova nisu zadovoljile ni Dinamo ni reprezentativnoga golmana.

U zadnjih godinu dana Livaković je dobio još iskustva i još je napredovao i očekuje se da bi nakon Europskog prvenstva, na kojemu će Hrvatska u ponedjeljak igrati osminu finala protiv Španjolske, mogao promijeniti klub.

Dinamov golman o tome je govorio na današnjoj press-konferenciji HNS-a.

"Planovi su mi trenutno vezani za reprezentaciju. Ne zamaram se transferom, mislim samo na Euro. Poslije ćemo vidjeti. Trebamo sjesti s Dinamom i s mojim ljudima. Ja sam igrač Dinama, Zagreb je divan grad i nećemo ništa siliti. Ne treba sad ni razmišljati o tome", kazao je Livaković.

Kako doznajemo, postoji opcija da Livaković, baš kao i Bruno Petković, ostane još jednu sezonu u Maksimiru. Dinamu nije prioritet prodati njih dvojicu, osim u slučaju neke sjajne ponude, i klub će napraviti sve ne bi li ih zadržao nakon sjajne prošle sezone.

Dinamo će ovog ljeta gotovo sigurno prodati Lovru Majera, za kojeg postoji interes nekoliko talijanskih klubova. Leipzig će tek u ovom prijelaznom roku platiti dio odštete za Joška Gvardiola, a iz toga kluba stiže i rata za Danija Olma tako da Dinamo ne mora obavezno prodati sve najbolje igrače.

Pročitajte više