Liverpool nakon poraza od Uniteda u sve većim problemima: odlazi Riise

JOHN Arne Riise, jedna od dugogodišnjih uzdanica Liverpoolova, sve je nezadovoljniji te razmišlja o odlasku s Anfielda.

Norveški reprezentativac je izjavio kako se više ne osjeća dijelom Benitezove vizije Liverpoola te kako će  na ljeto razmisliti o tome ostaje li ili odlazi iz kluba.

"Nisam sretan zbog situacije. Navikao sam igrati 80 posto svih utakmica, no ukoliko i dalje neću moći igrati koliko želim, na ljeto ću odlučiti odlazim li ili ostajem. Treba pričekati i vidjeti što će se dogoditi", kaže Riise.

Od kada je došao u Liverpool iz Monaca 2001. Riise je bio jedan od najkonzistentnijih i najomiljenijih Liverpoolovih igrača. No odlična forma Fabia Aurelia koji također igra kao lijevi bek, dovela ga je u situaciju da sjedi i grije klupu na Anfieldu.

 To se Riiseu nikako ne sviđa, ne može se nositi s činjenicom da mu se karijera svede na to da bude zamjena. "Jako je frustrirajuće kada ne znaš hoćeš li ili nećeš igrati sljedeću utakmicu", kaže John Arne Riise.
"Možda će mi Benitez produžiti ugovor a možda i ne", kaže norveški reprezentativac.

Na Anfieldu se ovoga ljeta spremaju promjene, a kakva je trenutna situacija, John Arne Riise je jedan od prvih koji bi mogao napustiti klub. Čini se kako ni Riise ni Liverpool u ovom trenutku ne žele nastaviti svoju dugogodišnju suradnju.

M.Š.

Pročitajte više