Liverpoolovi beskrajni problemi: Zbog ozljeda i loše forme vratili golmana s posudbe u Abeerdenu

Screenshot: Youtbe

ZAGUŠENI raspored tijekom blagdana za kraj prošle i početkom nove godine najteže je pogodio Liverpool, koji je igrao najviše od svih engleskih klubova, u tri domaća natjecanja čak četiri utakmice u 10 dana, od 30.12 do 8.1.

Za dva dana čeka ih peta, jer na Anfield u 21. kolu prvenstva dolazi lider Arsenal, ali Klopp će biti sretan ako za tu važnu i tešku utakmicu bude mogao sakupiti 11 zdravih igrača. Ali nisu samo ozljede jednako toliko igrača u polju problem, odnosno zdravstvenim problemima pridružili su se i oni i nedopustivo loše forme.
 
Naravno da su Liverpoolovom treneru u ovakvim okolnostima bitno spušteni kriteriji, pa mu je prije svega važno da igrač uopće može stajati na nogama, ali kada je već cijela obrana van stroja, bitno je da barem golman bude solidan. Adam Bogdan je i na zadnjoj utakmici, kod četvrtoligaša Exetera pokazao da to nije.
 
S obzirom da se i Mignolet pridružio brojnim ozlijeđenima, Klopp se Mađara nakon loših predstava kod Watforda i niželigaša ne usudi postaviti na gol protiv raspucanog Arsenala, pa je s posudbe u Aberdeenu opozvao 22-godišnjeg Dannyja Warda, koji je u 29 nastupa za Škote, 11 puta mrežu sačuvao čistom, a branio je i protiv Rijeke u pretkolu Europa Lige:

 

Pročitajte više