Lopovi "olakšali" dvojicu Kranjčarovih suigrača za teško zarađene medalje osvajača FA kupa

EUFORIČNO slavlje dvojice Portsmouthovih nogometaša grubo je prekinuto kad su shvatili da su ih nepoznati lopovi "olakšali" za teškom mukom zarađene medalje osvajača FA kupa.

Dva suigrača Nike Kranjčara, branič Glen Johnson i pomoćni vratar Jamie Ashdown medalje su spremili u svoje torbe koje su ostavili u hotelu u kojem je odsjela cijela momčad. Torbe su ih čekale na istom mjestu na kojem su ih ostavili, ali medalja više nije bilo.

"Očajan sam. Ovo je vrhunac moje karijere, ne možete ni zamisliti koliko mi ta medalja znači. Ona je nešto čime se možete ponositi cijeli život, pokazivati je djeci i unucima. Nadam se da će mi Nogometni savez, ako ne pronađem medalju, napraviti repliku. Možda će shvatiti da su ovo iznimne okolnosti jer su mi je ukrali odmah nakon utakmice", ispričao je novinarima britanskog tabloida The Sun očajni Glen Johnson.

Portsmouthov izvršni direktor Peter Storrie potvrdio je da je slučaj pod istragom, te lopovima poručio da neće poduzimati nikakve zakonske akcije protiv njih ukoliko vrate medalje u narednih 24 sata.

"Ovakvi događaji ostavljaju loš okus u ustima", rekao je Storrie nakon što su nepoznati kriminalci pokvarili zasluženo slavlje Pompeyjevih igrača.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više