WALES - HRVATSKA 1:1

Lovren o faulu nad Kovačićem: Da sam ja bio tako agresivan...

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA je kod Walesa odigrala 1:1 i propustila osigurati odlazak na Euro 2020., za što joj je potreban najmanje bod protiv Slovačke na Rujevici.

U toj utakmici izbornik Zlatko Dalić zbog suspenzija neće moći računati na Dejana Lovrena i Domagoja Vidu, obojica će zbog akumuliranih žutih kartona propustiti taj susret.

Lovren je u Cardiffu svoj zaradio zbog prigovora sucu Bjornu Kuipersu nakon izjednačujućeg gola Garetha Bala kojem je prethodio faul nad Mateom Kovačićem.

"Bio je prekršaj. Da sam ja tako bio agresivan na napadaču u bilo kojem dijelu terena, svirao bi prekršaj. Sudac je rekao da je situacija bila 50-50, pa zašto onda nije svirao faul ako je takav omjer? Osjećaji su pomiješani. Možemo biti zadovoljni bodom, ali nije dobra situacija zbog kartona mene i Vide. Vjerujem da će igrači koji će igrati to nadoknaditi. Nećemo igrati na bod, ne znamo to", rekao je u mix zoni pa nastavio:

"Svakog igrača se može zamijeniti, ali stoperski par je malo teže. Mi smo već dosta dugo zajedno u reprezentaciji i znamo se jako dobro. Vjerujem u mlađe igrače, dobit će priliku i neka pokažu da mogu."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više