Lovren: O Ronaldu i Realu ću razmišljati nakon utakmice s Češkom

HRVATSKI nogometni reprezentativci spremni su za prijateljsku utakmicu s Češkom. Sve je spremno, stadion je raspored, a svi jedva čekaju da susret započne.

"Izbornik će odlučiti kome će dati prednost. Na meni je da dam sve od sebe na treninzima i budem na razini koju u posljednje vrijeme prikazujem u klubu. Željan sam igre jer dva tjedna nisam igrao. Česi? Nisu kao nekad, kada je igrao onaj gorostas Kollera. Istina, tu je Rosicky, a ostalo su sve manje-više afirmirana imena. Međutim, treba ih poštivati, u ovom sastavu također posjeduju igrače koji su u stanju odlučiti utakmicu. Ne bojim se Češke, više vjerujem nama nego njima. Niti jedan igrač neće ući u susret olako", rekao je Dejan Lovren.

Boji li se Lovren da bi mu lopovi u Francuskoj mogli ponovo opljačkati stan kao prije Nove godine?

"Ovih dana se selim, našao sam novi stan na rubu grada. Ne bojim se, ali nije ugodno kad dođete kući i vidite da ste opljačkani", rekao je Lovren kojemu se bez obzira na to sviđa život u Lyonu.

Lovrenov Lyon će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Reala.

"Trenutno razmišljam samo o Česima, Real ćemo proučavati kad dođe vrijeme. No, radujem se što ćemo igrati s Realom, dva puta smo ih izbacili."

Ronaldo?

"On je ekstra klasa, ali u Realu ima još odličnih igrača. I Jose Mourinho koji je najbolji trener na svijetu."

Nikola Kalinić igrao je prije šest godina za Istru pa se u Puli osjeća kao kod kuće.

"Mislim da su Česi izvrstan suparnik, mislim da nismo mogli dobit bolju i jaču provjeru. Imaju nekoliko igrača u Engleskoj, znaju igrati i siguran sam da ćemo morati odigrati najbolje što možemo da bi razveselili sve Puljane i naše igrače", dodao je Kalinić.

Pročitajte više