LUDNICA U PULI Inter s dva gola u sudačkoj nadoknadi gurnuo Istru prema drugoj ligi

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

LUDA utakmica Istre i Intera na Aldo Drosini završila je pravom dramom u zadnjim minutama i pobjedom gostiju 2:4 uz dva gola nakon 90. minute.


Istra je povela u 19. golom Roce, a domaća je momčad nastavila dominirati do kraja prvog dijela.

Inter je preokrenuo s dva gola u samo jednoj minuti, Blažević je zabio u 49. iz dvojbene pozicije (zaleđe), a Andrić u 50. minuti za 1:2. U 63. Matei je pogodio za novo izjednačenje i činilo se da će 2:2 biti konačni rezultat. No, uslijedila je drama.



Najprije su igrači Iste tražili jedanaesterac u 85. minuti, ali dobili su ga gosti i to u 90. minuti. Sudac je nakon prekršaja domaćih pokazao na bijelu točku nakon što je branič Istre u pokušaju izbijanja lopte ispred svog gola udario kopačkom u glavu napadača Intera. Andrić je iz jedanaesterca zabio za 2:3. Igrači i navijači Istre su uzalud protestirali, a tek što se igra nastavila Inter je nakon brze kontre golom Blaževića potvrdio pobjedu.

Peti Inter sada ima 40 bodova, četiri više od šeste Lokomotive, dok je Istra 1961 ostala pretposljednja, deveta s 25 bodova, jednim više od posljednje Cibalije, a dva manje od osmog Rudeša.

Na vrhu je Dinamo sa 69 bodova, drugi Hajduk ima 61, a treća Rijeka 60.
 


Istra 1961 - Inter  2:4

NK ISTRA 1961: Iveša - Bady, Jakić, Jovičić, Matas, Matei, Ottochian, Pavić, Prce, Roce, Vojnović

NK INTER: Mrmić - Andrić, Blažević, Bosec, Mamić, Mazalović, Prenga, Grgić, Rak, Šiljić, Vukčević

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više