Mamić: Neka Butina začepi gubicu, jer nas dvojica imamo još tajni

IZVRŠNI dopredsjednik Dinama otvoreno je zaprijetio prvom vrataru hrvatske reprezentacije Tomislavu Butini, koji je u ponedjeljak najavio kako će tužiti Dinamo zbog duga.

Kako pišu Sportske pitanje, na novinarsko pitanje o Butininoj najavi tužbe protiv Dinama, Mamić je reagirao u svom prepoznatljivom stilu balkanskog "šerifa".

"Zaprepašten sam istupom našeg bivšeg kapetana. Istina je da mu je klub dužan 30.000 eura, ali je istina i da je u Dinamu stekao igračku afirmaciju i velik novac." – kazao je Mamić, pa dodao: "Otišao je u inozemstvo bez ijedne lipe odštete i tada sam preuzeo obvezu da ću mu osobno isplatiti 60.000 eura za "prebijanje" dugova."

Dopredsjednik Dinama tvrdi da je Butini dosad isplatio pola od dogovorene cifre. Što se tiče preostalih 30,000 eura, Mamić poručuje Butini odnosno njegovom odvjetniku da po novac može doći u petak, 22. listopada.

Mamić ne bi bio Mamić kad za svaki slučaj ne bi zaprijetio poput kakvog mafijaša: "Neka Butina začepi gubicu, jer između nas ima još nekih tajni tajni, koje se kreću u priličnim novčanim iznosima i ne bi bilo dobro za njega da se to iznosi u medijima."

Pri kraju svog verbalnog ispada Mamić je još jednom zaprijetio Butini, kazavši da će vratar hrvatske reprezentacije imati "velikih problema ne dođe li njegov odvjetnik po novac."

Nimalo ne sumnjamo da će i ova Mamićeva prijetnja, kao i priznanje da ima saznanja o ilegalnim djelatnostima proći posve nezapaženo kod nadležnih institucija.

N.B.

Pročitajte više