Mamić: Niko je Lončareviću rekao “da mu se posere na brk”, Jurčeviću je pokazivao srednji prst

IAKO Niko Kranjčar slovi za dobro odgojenog i pristojnog zagrebačkog dečka, Zdravko Mamić dao je razloga javnosti da se zapita je li to doista tako.

“Omalovažavao je klub, Upravu kluba, trenere, sve! Otta Barića je vrijeđao i omalovažao nazvavši ga ofarbankom, Iliji Lončareviću je kazao da mu se posere na brk, za vrijeme jednog sastanka u svlačionici, dok je Nikola Jurčević govorio, ispod stola je pokazivao srednji prst da vide svi njegovi suigrači, predsjednika Barišića i njegovu suprugu nazvao je prolupalim senilnim starcima. O čemu mi pričamo, o lijepo i fino odgojenom dečku?” - izjavio je Zdravko Mamić u intervjuu za Sportske novosti.

Mamić je vrlo ljut na Kranjčara što jedini nije pristao na uvjete koje mu je Dinamo ponudio, pa je stoga i izjavio gore napisano. Što je istina, prosudite sami.

Dinamov dopredsjednik dodao je kako Niko može otići uplati li bilo koji klub na računa Dinama 1,500.000 eura, te da je to definitivni i nepromjenjiv stav kluba.

“Imam dvije ponude koje bi zadovoljile Dinamo, jednu iz Italije, jednu s istoka Europe. Kranjčar svoje uvjete neka dogovara sam, nas to nije briga. S njim nemamo normalnu komunikaciju da bismo se zajednički dogovorili i uskladili stavove” - rekao je Mamić, te dodao kako je svih ovih godina pokušao komunicirati s Kranjčarom, no to nije bilo moguće.

Iako Nikini menadžeri još nisu dobili nikakvu obavijest iz Dinama, sve je izglednije da će bivši Dinamov kapetan karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. U igri je navodno i Hajduk, no pitanje je bi li Niko zaista pristao na odlazak u Hajduk.

Najvjerojatniji je odlazak u inozemstvo, a u Nikinu korist ide i činjenica što ima i austrijsko državljanstvo. 

Pročitajte više