MANDŽUKIĆ NE PRAŠTA NI NA PRIPREMAMA Hrvat zabio Romi u SAD-u

Foto: Juventus

MARIO MANDŽUKIĆ zabio je u pripremnoj utakmici Juventusa i Rome (1:1, nakon penala 5:4) u SAD-u. Hrvatski reprezentativac sjajno je pogodio za vodstvo 1:0 sredinom prvog poluvremena i time najavio jednako uspješnu sljedeću sezonu kao što je bila prošla, u kojoj je bio jedan od najvažnijih igrača Stare dame. 

U 28. minuti je Alex Sandro majstorski s lijeve strane pronašao Mandža, a on izbjegao zaleđe, prošao vratara Alissona i poslao loptu u mrežu. Pokušao je igrač Rome stići loptu prije ulaska u gol i intervenirati s gol-linije ali nije uspio, pa se bivši napadač Dinama upisao u strijelce.

Rimska momčad je izjednačila u 74. minuti preko Edina Džeke, koji je postigao pogodak nakon centaršuta njegovog prijatelja i pojačanja iz Manchester Cityja Aleksandra Kolarova. 

Kako na kraju utakmice nije bilo pobjednika uslijedili su penali, a Juventus je slavio s 5:4 a junak je bio 27-godišnji vratar Carlo Pinsoglio, koji je obranio udarac 18-godišnjem Marcu Tumminellu i donio konačno slavlje ekipi iz Torina. 

<br>

Pročitajte više