Mandžukić objavio sliku s menadžerima, Talijani tvrde da je to dokaz da odlazi iz Juvea

Foto: Getty Images

U DRUŠTVU menadžera Ivana Cvjetkovića i dvojice prijatelja, Mario Mandžukić je određeno vrijeme u srijedu proveo u talijanskom restoranu "Il Castello", što je potkrijepio i fotografijom na službenom Instagram profilu.
 
Fotografija je bila sasvim dovoljan razlog da talijanski mediji ponovno aktualiziraju priču o tome kako je hrvatski reprezentativac pred napuštanjem Juventusa.
 
Generalni direktor torinskog kluba Giuseppe Marotta prije nekoliko je tjedana potvrdio da će Mario Mandžukić osobno odrediti svoju budućnost. Juventusovo vodstvo, kako je istaknuo, voljno ga je zadržati, ali i spremno pustiti bude li inzistirao na transferu.
 
U posljednje se vrijeme Mario Mandžukić povezuje s Tottenhamom te Milanom i Bešiktašom, kao i pojedinim kineskim prvoligašima koji bi ga navodno plaćali i do 20 milijuna eura godišnje. 
 
Standardni hrvatski reprezentativac i bivši napadač Atlético Madrida i Bayern Münchena te Wolfsburga i Dinama na tržištu vrijedi 20 milijuna eura. S Juventusom, u koji je pristigao 1. srpnja 2015. iz Atlético Madrida u transferu vrijednom 21 milijun eura, ugovorno je vezan do 30. lipnja 2020. 
 
Prema dostupnim informacijama, Ivan Cvjetković kao menadžer - osim Marija Mandžukića - zastupa Mateja Mitrovića (Club Brugge), Jakova Puljića i Mateja Jelića (Rijeka) te Ivana Filipovića (Sesvete).
 

Pročitajte više