Mandžukić progovorio: Smeta me što me nazivaju oholim, a ja samo želim u pravi klub!

MARIO MANDŽUKIĆ i dalje živi svoju priču u Maksimirskoj. U njoj obično nema mjesta novinarima, koji ga sustavno proučavaju kao potencijalni budući izvozni proizvod koji će probiti rekord. Po tko zna koji put uveo je, pa prekinuo silenzio stampa.

"Nekupilo se gročine zbog stalnih prozivanja. Napisano je mnogo izmišljotina. Osjećam se kao da se svaki moj potez tumači negativno. Pitam se zašto govriti, kad sutra u novinama pročitam drugu stvar.", otkriva Mandžo u razgovoru za Sportske novosti, zašto mjesecima kraj novinara prolazi kao kraj turskog groblja.

"Ima tu, naravno, i moje krivnje, pa ću se nastojati korigirati"

Na zimskim pripremama trener Kruno Jurčić označio ga je kao jednog d najmarljivijih igrača. Otputovao je s reprezentacijom u Belgiju, dobro otvorio sezonu u HNL-u i stavovi se malo smekšali. Sada Mandžukić otvorenije priča o neostvarenom transferu i nekim nakupljenim nezadovoljstvima...

" Bilo je turbulencija, nemam što kriti. Razmišljao sam o odlasku, vagao stvari, bilo je bezbroj priča i kombinacija. No, nakon što sam dobro razmislio zacrtao sam neku ideju bliže budućnosti. Trenirao sam maksimalno u želji da pridonesem borbi Dinama za osvajanje još jedne duple krune. To bi bio najljepši oproštaj od najdražeg mi kluba, jer je izvjesno da se rastanak bliži.", jasan je napadač Dinama kojem pripisuju i drskost na terenu, ali i bahatost izvan njega.

"Smeta mi što me nazivaju oholim, kao da samo jurim za bogatim transferom. Neću licemjerno reći da novac nije bitan, ali moj je prioritet dobar klub i sredina koja će iz mene izvući maksimum. Novac je logična posljedica onoga što učinitei zaslužite na terenu."
 

Pročitajte više