EURO 2020

Marca: Još ćemo puno godina uživati u Olmovim igrama za reprezentaciju

Foto: Matt Dunham/Reuters/Guliver

MARCA u osvrtu na poraz španjolske reprezentacije u polufinalu Europskog prvenstva posebno ističe Danija Olma, navodeći da je unatoč izgubljenoj utakmici od Italije (1:1, 2:4 na penale) Španjolska dobila sjajnu momčad te da će njeni navijači u godinama koje dolaze moći dugo uživati u igrama bivšeg Dinamovog nogometaša.

Olmo i Alvaro Morata nisu bili precizni s bijele točke u raspucavanju za finale, a čitani sportski dnevnik navodi da ti njihovi udarci ne bacaju sjenu na turnir kojeg će se uvijek s ponosom prisjećati. Dodaje da je Olmo bio igrač koji je obilježio Euro sa strane španjolske reprezentacije zbog svoje inteligencije i uključenosti u gotovo sve opasne akcije, više nego po učinkovitosti, te da je zbog njega, koji je igrao hrabro u situacijama jedan na jedan, napadačka igra tekla glatko, da je bio opasan u prekidima i nezaustavljiv, osim prekršajima.

''Zavrijedio je gol iz jedanaesterca, ali je loptu puknuo preko grede. Ta pogreška ne zasjenjuje sve iznad navedeno. Dani je odigrao sjajnu utakmicu, on je još jedan mladić u čijim ćemo igrama za reprezentaciju uživati u godinama ispred nas'', navodi se.

Pročitajte više