LA LIGA

Marca: Modrić je opet pokazao da je duša ovog Reala. Vraća se u formu

Foto: Bagu Blanco/Pressinphoto/Shutterstock/Guliver

REAL MADRID sinoć je na gostovanju u Valenciji pobijedio 2:1 preokretom u završnici koji su donijeli Vinicius i Benzema golovima u 86. i 88. minuti.

Valencia je povela u 66. minuti pogotkom Dura, a Carlo Ancelotti zatim je Luku Modrića i Casemira zamijenio Rodrygom i Camavingom.

Ipak, Modrić je za svojih 67 minuta igre zaslužio vrlo zadovoljavajuću ocjenu. Iako ga čitatelji u anketi Marce nisu stavili u sam vrh na temelju jučerašnje izvedbe, taj španjolski dnevni list pun je hvale za hrvatskog reprezentativca u opisnoj ocjeni.

"Pokazao je zašto ostaje duša ove Realove momčadi. Išao je na loptu u svakoj prilici i počinje se vraćati u formu", stoji u opisnoj ocjeni Marce.

Najbolje je ocjene, dakako, dobio dvojac koji se pobrinuo za golove - Vinicius i Benzema. Oni su u završnici jedan drugome namjestili golove za preokret.

"Zvijezda. Bila je to još jedna odlučna Viniciusova partija, zabio je za izjednačenje prije nego što je asistirao Benzemi za gol odluke", piše Marca o Viniciusu, dok za Francuza napominje da mu je pobjednički gol već šesti u La Ligi ove sezone, čime je pomogao klubu da ostane na vrhu prvenstvene ljestvice.

Pročitajte više