MARCA OBJAVILA SENZACIJU Ronaldo uoči finala LP-a priznao suigračima da odlazi iz Reala

Epa

CRISTIANO RONALDO u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola (3:1) nije imao svoju večer, golove za Kraljeve zabili su neki drugi igrači, no Portugalac se svejedno upisao u povijest nogometa osvojivši svoj peti naslov prvaka Europe. Četiri kante ima s Realom, jednu s Unitedom. Za usporedbu, Ronaldo je osvojio isti broj Liga prvaka koliko imaju Barcelona, Bayern te Liverpool.

Nakon utakmice Portugalac je dao zbunjujući intervju, koji je zabrinuo navijače Reala. CR7 je u svojim izjavama dao naslutiti kako planira napustiti Madrid.

''Bilo je lijepo igrati u Realu. Kroz sljedećih nekoliko dana dat ću odgovore na sva pitanja navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani. Budućnost sada zaista nije važna. Najprije se moram dobro odmoriti, a onda me čeka SP s reprezentacijom. Vidjet ćemo što će se dogoditi'', kazao je Ronaldo.

Ta je izjava šokirala navijače Reala, predsjednika Pereza, no ne i Ronaldove suigrače. Realov fanzin Marca danas je donio bombastičan tekst u kojem tvrdi da je Portugalac uoči finalne utakmice u Kijevu obavijestio svlačionicu Reala da odlazi iz kluba i da mu je utakmica protiv Liverpoola zadnja koju je odigrao u kraljevskom dresu.

'''Ronaldo je suigračima da odlazi rekao u tjednima prije kijevskog finala i zato nisu bili iznenađeni njegovim izjavama nakon osvajanja Lige prvaka. No kapetanima nije bilo drago što je Ronaldo s tim izašao u javnost u tom trenutku'', piše Marca.

Ronaldova izjava podigla je puno prašine. I dok se u Madridu i dalje nadaju da će Portugalac ostati te vjeruju da su njegove riječi bile samo pogrešno interpretirane, europski velikani krenuli su u ofenzivu. Čim je čuo da postoji mogućnost da CR7 napusti Madrid, vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi spremio je za Ronalda čak 45 milijuna eura godišnje plaće, čime bi najbolji igrač Europe postao najbolje plaćeni nogometaš svijeta.

Pročitajte više