HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Real je došao korak do naslova tako što je Modrić postao onaj stari Luka

Foto: Gulliver / Getty Images

"SVI su ih otpisali, a oni su došli nadomak naslova prvaka Španjolske", piše najčitaniji španjolski list nakon što je Real pobjedom protiv Getafea (1:0) pet kola prije kraja na vrhu La Lige pobjegao Barceloni na četiri boda prednosti.

Najbolje od Modrića u Realu

Marca navodi tko je predvodio povratak Realovih otpisanih: "Courtois je bio tema toliko rasprava prošle sezone zbog niza loših intervencija, a sada je sjajan. Carvajala su zvali igračem samo za penale, Varane je bio pola igrača kakav je bio na SP-u 2018., Marcelo je uskrsnuo, Ramos je bio nevjerojatan, Kroos se također poboljšao, Casemiro je bio i ostao pouzdan, Vinicius se već pokazao igračem odluke, a Benzema presudnim kao nikada dosad. Modrić je opet postao onaj stari Luka. Čvrsta jezgra od prošle godine, koju su kritizirali u zemlji i inozemstvu, s vrlo malo pomoći od novih igrača, ustala je i vratila se na šampionski put..."

Modrić, koji je početkom sezone napunio 34 godine, ove sezone je Realovom prvom mjestu u Primeri pridonio s 27 nastupa (svih šest mečeva koje nije igrao bio je ozlijeđen ili kartoniran), tri gola i šest asistencija. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više