Marin Ljubičić napustio pripreme Hajduka, slijedi transfer u Ukrajinu?

PREMA pisanju službenog hajdukovog web-sitea veznjak Bijelih Marin Ljubičić napustio je kupreške pripreme, dok je njegovo mjesto zauzeo talentirani Marin Mić, lanjski najbolji stoper Prve HNL u juniorskoj kategoriji.

Spominje se kako je Marin Ljubičić nadomak potpisa ugovora s jednim ukrajinskim klubom čije se ime za sada drži u velikoj tajnosti. Ljubičić je s menadžerom Damirom Štimcem već krenuo put istoka, a cijeli transfer trebao bi biti finaliziran u sljedećih nekoliko dana.

22-godišnji Ljubičić dijete je Hajduka, a prema Transfermarktu vrijedi 800 tisuća eura. Za Hajduk je prošle sezone odigrao 27 utakmica, a upisao je dva gola i asistenciju. Ukupno je u HNL-u, u dresu Zadra i Hajduka, odigrao 95 utakmica, zabivši osam golova.

Prisjetimo se, prije nekoliko dana Hajduk je napustio stoper Jurica Buljat, koji je za ukupno milijun eura prešao u izraelskog prvaka Maccabi Haifu. Dodajmo kako nakon Buljata i Ljubičića, poljudski kuloari pričaju i o transferu prvog vratara Bijelih Danijela Subašića, koji ima ponude iz Turske.

Predsjednik Maleš i dalje ne odustaje od Šimunića i Pletikose, a transfer potonjeg doći će u centar pozornosti samo ukoliko zadarski vratar i Hajduk dobiju zadovoljavajuću ponudu iz Turske.

Ljubičić sutra navečer putuje u Ukrajinu gdje bi trebao, nakon što prođe liječničke preglede, potpisati ugovor s klubom iz prve ukrajinske lige.

Pročitajte više