Marković i Pukanić jedan drugoga proglasili narkomanima!

IVO PUKANIĆ i Vlatko Marković međusobno su se izvrijeđali na ročištu za mirenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Današnja rasprava okončana je vrlo burno. Iako se Pukanić ispričao što je pisao o tome da je predsjednik HNS-a Vlatko Marković 1991. pobjegao iz Hrvatske, ustrajao je u tvrdnjama da mu je Marković nudio novac da se ne kandidira za mjesto čelnog čovjeka HNS-a. Pukanić je dodao da mu je Marković preko suradnika Mire Vidovića nudio novac kako se ne bi kandidirao. Zatim ga je napao rekavši da je sramota za hrvatski nogomet. Za to vrijeme predsjednik HNS-a se samo smijao.

Nakon toga ga je Pukanić nazvao majmunom, a Marković mu je vratio rekavši da je "sigurno drogiran".

Sudac Marko Benčić pokušavao ih je smiriti, rekavši da bi bilo najbolje da sve svoje razmirice razriješe na cesti, a ne u sudnici.

Dvojica "zakrvljenih" tada su se ispričala sucu, nakon čega je Pukanić još dodao komentar o Markoviću i njegovom odvjetniku, rekavši, "sigurno su na nečemu kao i moja žena".
Vlatko Marković na sudu je tvrdio da nema pojma tko je Miro Vidović, a Ivo Pukanić je rekao da je Vidović o podmićivanju pričao pred bivšim ravnateljem POA-e Franjom Turekom, tadašnjim savjetnikom predsjednika Mesića Željkom Bagićem te odvjetnikom Stipom Vokićem.

Oni će biti pozvani na sud da bi razjasnili je li to istina. Sudac Marko Benčić trebao bi saslušati i Roberta Ježića, Branka Grgića i Igora Štimca koji su navodno nagovarali Pukanića da se kandidira za mjesto čelnog čovjeka HNS-a.

M.Š.
Foto: Nacional/M.P.

Pročitajte više