LIGA PRVAKA

Materazzi: Barca je nekad imala 10 fenomena i Messija. Sad ih se nitko ne boji

Foto: Getty Images

INTEROVA ikona, Marco Materazzi, za Marcu je najavila današnju utakmicu Barcelone i Intera u Ligi prvaka, a posebno je kritičan u usporedbi današnje Barcelone s onom koju je njegov Inter pobijedio na putu do titule u Ligi prvaka 2010. godine. 

"Barcelona je uvijek težak protivnik, ali ove današnje momčadi nitko se ne boji. Nije to ona momčad od prije devet godina, takva se više nikad neće ponoviti. Sada na terenu imaju tri ili četiri fenomena. Onda su imali deset i izvanzemaljca Messija", rekao je Materazzi. 

Messi neće igrati u današnjoj utakmici, a Barcelonu očekuje i niz drugih problema jer su obje Messije zamjene (Fati i Dembele) izvan stroja, a Valverde u utakmicu ulazi i bez lijevih bekova jer su Alba i Firpo ozlijeđeni. Materazzi je pojasnio što Inter mora napraviti ako želi pobjedu. 

"Prvo moraju ne primiti gol, a onda sve ostalo. Bit će razočaranje za nogomet što Messi neće igrati, ali će to biti dobro za Inter. Njega jednostavno nije moguće zaustaviti. Morate se nadati da ima loš dan. Bez Messija, sve je lakše", zaključio je umirovljeni talijanski stoper. 

Barcelona - Inter Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više