MBAPPE MU SLOMIO KIČMU Driblingom ismijao čuvara koji mu može biti otac, pa namjestio gol za naslov

Screenshot

FRANCK BERIA prošao je sve u 34 godine života, od kojih je pola proveo u prve dvije francuske lige i europskim kupovima, u kojima je odigrao preko 400 utakmica. Ali ništa ga nije moglo pripremiti na 18-godišnje čudo od djeteta.

Kylian Mbappe, najbolji mladi napadač svijeta, pokazao mu je da se čovjek uči dok je živ, pa se tako Beria pod stare dane naučio da se ovog mladog napadača nikako ne može zaustaviti.
 
U pobjedi Monaca nad Lilleom 4:0 u 37. kolu Ligue 1, kojom je Monaco osigurao naslov prvaka, Mbappe za divno čudo nije zabio gol nakon što je u posljednjih 11 prvenstvenih utakmica koje je igrao postigao isto toliko zgoditaka, ali je zato namjestio dva.

Mbappe uostalom nije sebični egomanijak, što su osobine koje krase mnoge vrhunske napadača, a njegove brojke će to najbolje dokazati; ove sezone je 25 golova postigao, ali čak 14 namjestio.
 
U pobjedu vrijednu naslova ugradio je dvije asistencije, za drugi i četvrti gol njegove momčadi. Ipak, ona što je napravio prije nego što je u 45. minuti savršeno poslužio Bernarda Silvu za 2:0 vrijedi posebno istaknuti.
 
Primio je loptu na desnom krilu i vodeći je sve do peterca, pet puta prodao fintu, okrenuo i poslao u prazno starog Beriu, kojem se od silnog Mbappeova driblanja zavrtjelo, pa je na kraju morao potpisati kapitulaciju i samo gledati kako mu suparnik dodaje suigraču za gol. 

Pročitajte više