ZANIMLJIVOSTI

Mbappe o trenutku kad je upoznao Zidanea: Pitao sam trebam li skinuti tenisice

Foto: Getty Images

KYLIAN MBAPPE ispričao je svoju životnu priču za popularni The Players Tribune, a jedan od najzanimljivijih detalja u priči vezan je uz Zinedinea Zidanea. 

Francuz je danas jedan od najboljih nogometaša na svijetu, a svoju karijeru počeo je u francuskom Bondyju. Tako je 2013., nekoliko dana prije njegova 14. rođendan, Real stupio u kontakt s njim kako bi razgovarali o mogućem dolasku mladog napadača u Madrid.

Zidane je u to vrijeme bio sportski direktor u Madridu zadužen za pregovore s nogometašima i došao je u Pariz kako bi se sastao s Mbappeom. Mladi nogometaš je nakon leta išao na trening, a Zidane je njemu i još neki suigračima ponudio prijevoz do kuća. 

"Nikad neću zaboraviti trenutak kad smo išli na trening tog dana. Zidane se sastao s nama na parkiralištu u jako lijepom autu, pozdravili smo se, a onda nam je ponudio prijevoz na trening", rekao je Mbappe pa je dodao:

"Smrznuo sam se i pitao trebam li skinuti tenisice. Zidane se nasmijao i rekao mi da samo uđem u auto, da nema problema. Pomislio sam si: 'U Zidaneovom sam autu. Ja sam Kylian iz Bondyja.' Mislio sam da sam još u avionu i da sanjam", rekao je Mbappe. 

Od tog trenutka puno toga se promijenilo u svijetu nogometa, ali jedna stvar je ostala ista. Zidane je u Realu, Mbappe briljira u svojoj generaciji, a Real ga želi dovesti pod svaku cijenu. 

Svi golovi Mbappea u Ligi prvaka:

Mbappeov put do vrha:

Pročitajte više