LIGE PETICE

Messi Suarezu otkrio što ga najviše muči u Francuskoj, ovaj sve razglasio

Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Guliver

LEO MESSI nikako da se u Parizu pokaže u izdanju kakvima je u Barceloni razmazio svijet. Nakon još jedne blijede partije, protiv Nice ove srijede, L'Equipe ga je iskritizirao u analizi utakmice i istaknuo da je ona samo ogledalo cijele njegove dosadašnje karijere u PSG-u.

"Djeluje kao da stalno igra u istom sporom ritmu, a na trenutke se čini odsutan, nepovezan s ostatkom momčadi", napisali su u francuskom dnevniku.

Suarez svakodnevno razgovara s Messijem

Razloge za Messijeve slabe izvedbe nakon promjene kluba razotkrio je Luis Suarez. Urugvajski napadač i dugogodišnji suigrač velik je Messijev prijatelj, s kojim se i danas svakodnevno čuje. TNT Sports prenosi kako je Suarez rekao da razgovaraju o nogometu, o obiteljima, a očito i o vremenskim uvjetima.

"Rekao mi je da mu je vrlo teško i da pati kada je hladno i mora igrati na snijegu. Mora se priviknuti na klimu", ispričao je napadač Atletica, koji je u Barceloni uz Messija igrao od 2014. do 2020. godine.

Oštrije zime u Francuskoj nisu dobra vijest za Messija

Zaista, u španjolskoj ligi Messi se gotovo nikad nije susretao s takvim uvjetima, tek povremeno na gostovanjima u Ligi prvaka. Život u Barceloni nije zahtijevao toplu odjeću, dok su zime u Parizu i većini Francuske znatno oštrije.

"Obojici nam je bilo teško kada smo igrali jedan protiv drugoga na Camp Nouu, ali drukčije je kad se sastaju Urugvaj i Argentina. To su uvijek prekrasne utakmice, u kojima je komplicirano i izazovno imati Lea za rivala", objasnio je Suarez njihov odnos.

Pročitajte više