TRANSFERI

Milan je jučer ostao bez glavnog čovjeka obrane. Ovo je pet potencijalnih zamjena

Foto: EPA

MILAN je jučer s 4:2 slavio protiv Celtica u utakmici 5. kola skupine H grupne faze Europa lige, a utakmicu je obilježila ozljeda stopera talijanske momčadi Simona Kjaera. 

Kjaer je napustio igru u 11. minuti kada je na teren umjesto njega ušao Alessio Romagnoli, a trener Stefano Pioli nakon utakmice je potvrdio da je ozljeda ozbiljna.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Tako su Milanu od stopera ostali Matteo Gabbia i Alessio Romagnoli koji su potpuno spremni te Mateo Musacchio i Leo Duarte koji se muče s formom i ozljedama pa je pitanje hoće li ikad biti spremni.

Uzimajući to u obzir, uprava Milana je već počela gledati kandidate za pojačanja na toj poziciji, piše talijanski Calciomercato i donosi pet imena.

Schalkeov Ozan Kabak već je neko vrijeme na listi želja uprave sa San Sira, a navodno bi ga njemački klub bio spreman pustiti za 15-ak milijuna eura. Prva alternativa za turskog braniča je Mohamed Simakan iz Strasbourga, a opcije su još Nikola Milenković iz Fiorentine, Matteo Lovato iz Hellas Verone i Kristoffer Ajer iz Celtica. 

 

 

Pročitajte više