TRANSFERI

Mirror: Ovo je jedini uvjet pod kojim će Paul Pogba ostati u Unitedu

Foto: EPA

PAUL POGBA preporodio se nakon odlaska Josea Mourinha iz Manchester Uniteda i dolaska nekadašnje klupske legende Olea Gunnara Solskjaera na njegovo mjesto.

Nekoć najskuplji igrač na svijetu najviše je profitirao od promjena koje je norveški stručnjak uveo u svlačionicu Crvenih vragova.

Impresivna serija trajala je neko vrijeme, ali je nedavno prekinuta dvama porazima u posljednje tri utakmice, od čega je jedan ispadanje iz FA kupa od Wolvesa. To je bio jedini trofej uz Ligu prvaka koji je United mogao osvojiti ove sezone.

Solskjaer već ima planove za sljedeću sezonu, a oni zasigurno uključuju i Paula Pogbu. Međutim, svjetski prvak s Francuskom u nadolazećem ljetu vidi još jedan skupocjeni transfer. Poznato je da ga je Real Madrid označio kao prvu metu za ljetni prijelazni rok, odnosno Zinedine Zidane vidi ga kao vođu veznog reda u Realovoj budućnosti.

Pogba s Manchester Unitedom ima ugovor do lipnja 2021. godine i otvoren je za opciju ostanka na Old Traffordu, ali uz jedan uvjet.

Britanski Mirror tvrdi da će ostati u klubu odluče li mu povećati primanja. Točnije, izjednače li ih s onime koliko tjedno dobiva Alexis Sanchez koji je trenutno najplaćeniji Unitedov igrač s oko 450 tisuća funti tjedno.

Čileanac je ove sezone strašno podbacio, a neki izvori tvrde da ga Solskjaer čak i ne vidi u svojoj viziji budućnosti, što znači i potencijalan odlazak i više platnog mjesta za Francuza.

Poznato je i da United ne smije Pogbu ostaviti nezadovoljnog jer bi im se moglo dogoditi isto što i Joseu Mourinhu kada je praktički zbog jednog igrača cijela svlačionica okrenula leđa treneru.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više