Miše: Jurčić je budućnost hrvatskog nogometa

NA JUTROŠNJOJ press konferenciji Ante Miše izrazio je zadovoljstvo prezentacijom protiv Cibalije, najavio susret sa Sesvećanima te prokomentirao smjene u Maksimiru.

"Vrlo sam zadovoljan jučerašnjom izvedbom, poglavito rezultatom. Boris Pandža nam je osigurao finale, zaslužio je nagradu za borbenost o to što svaku utakmicu ulazi sa sto posto. Igrači koji su ušli, prije svih Dario Jertec i Mirko Oremuš, su me zadovoljili i pokazali da se na njih može računati", rekao je na današnjoj press konferenciji Ante Miše, prenosi Glas Dalmacije

"Također mi je drago mi je i da smo opet imali četiri različita strijelca, da ne ovisimo o dvojici igrača. Veseli me što djelujemo momčadski, a to ću tražiti da ostanemo do kraja", dodao je.

Miše je potom najavio i nedjeljni susret sa sesvećanskom Croatijom:"Sve osim pobjede Hajduka bilo bi prvorazredno iznenađenje. Ovo nam je izvanredna prilika da im se revanširamo za onaj poraz od jesenas".

Trener Hajduka je na koncu prokomentirao i smjene u Dinamovom taboru: "Iliju znam, pravi je trener, strog, koji ne priznaje veličine. A Kruno je pokazao da je trener koji zna što želi, budućnost je hrvatskog nogometa."

M.M.
Foto: Index

Pročitajte više