Miše već zaboravio Inter: Protiv Cibalije ćemo sve riješiti u prvoj utakmici

ANTE MIŠE na klupi Hajduka gazi sve pred sobom, iza njega je osam uzastopnih pobjeda u domaćoj ligi. No, trener Bijelih već je zaboravio slavlja nad Dinamom i Interom u proljetnom dijelu sezone i okrenuo se srijedi. Za dva dana Splićani igraju u kup utakmicu protiv Cibalije, a momčad s Poljuda će u karantenu uoči te utakmice.

"Već u prvoj utakmici želimo osigurati miran uzvrat kako bismo se mogli koncentrirati na nedjeljni dvoboj s Croatijom iz Sesveta. I zbog toga mi je drago da se prvi susret polufinala igra u Splitu", rekao je Miše.

Iako Miše nije želio previše govoriti o prvenstvu, morao je pohvaliti Danijela Subašića koji je jučer do drugog pogotka Hajduka nekoliko puta spasio svoju momčad.

"Rezultat je možda previsok jer nas je Subašić dva puta spašavao, ali je pokazao da smo s takvim vratarom zasluženo prvi. Zabili smo gol u pravo vrijeme, samo je bilo bitno zabiti drugi gol. Posebno me veseli što smo imali četiri različita strijelca", kaže Hajdukov trener.

U Hajduku su najavili prigovor zbog zaštitara koji je suzavcem poprskao Senijada Ibričića. Ibro je jutros došao sa povezom preko desnog oka, a bijeli još ne znaju kome će se žaliti - Udruzi prvoligaša ili Interu.

S.T.
Foto: Index

Pročitajte više