Hrvatska reprezentacija

Modrić i društvo stigli u Zagreb, Rakitić poslao poruku iz aviona

Foto: Pixsell

HRVATSKA reprezentacija počela je s okupljanjem uoči početka kvalifikacija za Euro 2020., a prvi reprezentativci oko 12 sati stigli su u hotel Westin.

Izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za novinare u Hotelu Hilton, a prvi trening s igračima zakazan je za 19 sati na igralištu Hitrec-Kacian koji će biti otvoren za javnost.

VIDEO Hrvatska kreće po Euro! Dalić: Puno stvari me muči

Hrvatska borbu za Euro započinje utakmicom s Azerbajdžanom u četvrtak, 21. ožujka, na Maksimiru. Premijerno će na klupi Azera biti Nikola Jurčević, bivši pomoćnik Slavena Bilića. Tri dana kasnije Dalić i društvo gostuju kod Mađarske.

Sprema se promjena na golu Hrvatske: "Teško mi je. Ja ne bih mijenjao, ali..."

Do sada je za utakmicu u pretprodaji po povoljnijim cijenama prodano oko 12.500 ulaznica, no ulaznice će se i dalje moći kupiti na internetu i na stadionu, ali po punoj cijeni.

U skupini s Hrvatskom su još Slovačka i Wales, a na Euro će dvije prvoplasirane momčadi.

Uoči početka kvalifikacija za Euro izbornik Dalić ima velikih problema s ozljedama. Reprezentaciji nedostaju tri beka prvotimca - Šime Vrsaljko, Ivan Strinić i Josip Pivarić. Posljednji je zbog teške ozljede otpao Marko Pjaca, a umjesto njega Dalić je uputio poziv napadaču Dinama Bruni Petkoviću.

Pročitajte više