Modrić i Kroos ga hvale, Ancelotti se kladio na njega. Pogledajte kakav je gol zabio

Screenshot: Reddit

REAL i Sevilla su na Santiago Bernabeuu u utakmici 11. kola La Lige odigrali 3:1. Kraljevski klub je poveo već u 6. minuti, a strijelac je bio kapetan momčadi Luka Modrić. U 79. minuti sijevnula je strašna kontra Reala. Vinicius se nakon fenomenalnog proigravanja Asensija sjurio prema vratima Seville, a kad je izašao pred vratara, nesebično je dodao Lucasu Vázquezu, kojem nije bilo teško zabiti za 2:1.

Fede Valverde je samo dvije minute kasnije zabio krasan gol za 3:1 i u tom je trenutku utakmica bila gotova. Urugvajski reprezentativac potegnuo je snažno i jako precizno s 20-ak metara. Golman Seville pokušao je intervenirati, no kao da je shvatio da nema smisla pa je jednostavno pogledom ispratio loptu. Na snimci se može vidjeti i kako se Camavinga uhvatio za glavu kad je vidio kakav je gol zabio njegov suigrač.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VALVERDEOV POGODAK

Kroos i Modrić ga hvale, Ancelotti se kladio na njega

Valverde igra sjajnu sezonu. Bilo da ga Ancelotti stavi na krilo, na poziciju ofenzivnog veznjaka ili na centralnog veznog, on pronalazi način da iz utakmice u utakmicu bude jedan od najboljih igrača Kraljevskog kluba.

Toni Kroos je izjavio da je Valverde jedan od najbolja tri igrača na svijetu, hvalio ga je i Modrić, a Ancelotti je rekao da će se ostaviti nogometa ako Urugvajac ne zabije bar deset golova ove sezone. Tek je listopad, a ovo mu je već sedmi pogodak.

 

Pročitajte više