Modrićeva treća sreća: "Nadam se da će se to konačno promijeniti"

Foto: Guliver Image/Getty Images

"NAKON dosta vremena napokon ćemo imati publiku, zbog toga smo svi sretni i veseli. Jedva čekamo utakmicu", poručio je Luka Modrić uoči okršaja Hrvatske i Ukrajine (petak, 20:45 sati) na punom Maksimiru.
 
"Nadam se da će biti prava atmosfera i da će navijači biti naš 12. igrač. Trebaju nam, pogotovo u teškim trenucima, zna se ponekad dogoditi da navijači budu nestrpljivi kad ne ide, i baš u tim trenucima volio bih da nam budu prava podrška, te ćemo napraviti pozitivan rezultat. Ne bježimo od uloge favorita, iako respektiramo Ukrajinu."
 
Kapetan hrvatske reprezentacije dva puta je igrao protiv Ukrajine, a još nema pobjedu. Njegovi okršaji s Ukrajincima u kvalifikacijama 2010. završili su remijima 0:0 i 2:2. Ovo je njegova treća sreća...
 
"Nadam se da će se to promijeniti. Sami rezultati govore koliko su teške utakmice bile i tamo i ovdje, u tim susretima smo bili puno bolji,nedostajalo je malo više prisebnosti i sreće da izađemo kao pobjednici. Igrali smo dosta dobro."
 
Ukrajinske novinare zanimalo je što je to posebno u Dinamu da je zagrebački klub napravio toliko velikih igrača.
 
"Posebno? Klub je pokazao kroz vrijeme da je dosta talenata došlo kroz njega, jako se dobro radi, ulaže se od najmlađih kategorija i to daje rezultate. Rad i samo rad, to je najbolja formula."
 
Ukrajinu vodi legendarni Andrij Ševčenko...
 
"Bio je jedan od najboljih napadača u svijetu i osvojio je Zlatnu loptu. Sviđao mi se kao igrač, pogotovo što je igrao u klubu kojeg sam ja preferirao. Sad radi OK posao s Ukrajinom, želim mu svu sreću u daljnjoj karijeri, osim kad igra protiv nas."
 

Pročitajte više