HRVATSKI NOGOMETAŠI

Modrića Beckhamov Inter Miami želi za glavnog igrača u svojoj prvoj sezoni

Foto: Getty Images / Guliver Image

INTER MIAMI iduće godine započinje svoju prvu sezonu u američkom MLS-u i traži zvijezde koje bi im bile korisne i igrački i marketinški, a jedan od prvih izbora je Luka Modrić.

To je u razgovoru za El Chiringuito otkrio urednik Okdiarija Eduardo Inda, a prenosi AS.

"On bi bio glavna zvijezda kluba u prvoj sezoni. Jedna od Modrićevih mogućih destinacija je prekrasan grad zvan Miami. Jedan od vlasnika kluba već ga je kontaktirao i želi ga dovesti da u Miamiju provede završne godine karijere. Real bi ga pustio da ode jer će idućeg ljeta već imati 35 godina", rekao je Inda, ali nije precizirao je li navedeni vlasnik kluba David Beckham ili netko od njegovih partnera.

Iako sezona u MLS-u počinje u ožujku, Inter Miami ne bi Modrića doveo u zimskom prijelaznom roku, nego bi se klubu priključio tek na ljeto.

Osim Modrića, u kontekstu Miamija spominju se i druga velika imena, pa čak i Leo Messi, koji u ugovoru s Barcelonom ima klauzulu da može bilo kad otići besplatno, uz uvjet da ne ide u neki od velikih europskih klubova. Najglasnije se priča o PSG-ovu napadaču Edinsonu Cavaniju.

Modrić je ove sezone stalno u medijskim špekulacijama o odlasku iz Reala, najčešće ga se povezivalo s odlaskom u Italiju - prvo u Inter, a onda u Milan - a jučer je Luka, primajući nagradu Golden Foot, rekao što misli o tome.

Pročitajte više